|
|
Autor |
Wiadomość |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
gerappa pisze: koniecznie musze przeczytac "Rzez..."tyle sprzecznych opinii
no wlasnie sobie musisz wlasna wyrobic 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pn sty 21, 2008 11:58 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:30 pm Posty: 88 Lokalizacja: Łódź
|
A mnie przeczytanie Rzezi zajęło dokładnie 4,5 godziny. bardzo lekka i przyjemna lektura, styl pisania w porządku, ale nie ukrywajmy, do tego dawnego wiele mu brakuje. Jednak przed przeczytaniem Rzeź odlezała na półce tak z pół roku.
_________________ "Słabi śnią nocami, a odważni w dzień"
|
pt paź 03, 2008 5:58 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
a bo to sie czlowiek sugeruje czasem opiniami innych. i jak mowia ze to nie ten styl itepe itede to tak czlowiek odklada i odklada 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
pt paź 03, 2008 8:57 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
A ja dzisiaj znowu przeczytałam "Rzeź ..." i bardzo mi się podoba. Lekko wchodzi 
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
sob lis 29, 2008 3:29 pm |
|
|