Słuchowiska, czyli teatr radiowy
Autor |
Wiadomość |
Bezlitosny admin
Rejestracja: sob sie 26, 2006 2:51 pm Posty: 9160 Lokalizacja: Gdańsk
|
Dorcia pisze: Nie wiadomo jak kupić słuchowiska można nabyć np. w merlnie KLIKserdunio pisze: zdaje sie ze poki co nie bylo tajemnicy w planach prawda?)
nie i pewnie nie będzie, ale poczekamy zobaczymy
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
sob sty 31, 2009 4:03 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:42 pm Posty: 24905 Lokalizacja: Za Wielka Woda
|
ja to jak glupia mam nadzieje, bo jak mowie - tajemnica jest moj number one 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
ndz lut 01, 2009 8:20 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
dzięki Finetko
teraz trzeba czekać za jakąś kasą
_________________ "...życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia(...) potem się go nie docenia(...)W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka" - Eric-Emmanuel Schmitt "Oskar i pani Róża"
|
wt lut 03, 2009 2:10 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Wychodzi na to, że Tajemnicy nie będzie. Tam na końcu były (bez tytułów) słuchowiska nr 23 i 24, ale to jak się okazuję drugie części jednego tytułu.
_________________ "If you can't say anything nice about somebody, don't say anything,"
|
wt lut 03, 2009 3:50 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
ech. no szkoda no 
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "zycie jest za krotkie by zyc byle jak..." * * * "Love is better than anger. Hope is better than fear. Optimism is better than despair. So let us be loving, hopeful and optimistic. And we’ll change the world."/Jack Layton/
|
wt lut 03, 2009 4:23 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:24 pm Posty: 1028 Lokalizacja: Warszawa
|
"Pech" mi się nie podobał...
Zabrakło mi najlepszych dialogów z książki... A poza tym strasznie pocieli fabułę... Ja rozumiem, że na potrzeby słuchowiska to trzeba skracać, ale jkabym nie czytała książki, to skąd niby miałabym wiedzieć, dlazego Paweł Darko robi za narzeczonego Izy Brant, skoro poprzednia ich scena razem, to spotkanie przy wyjącym samochodzie, czyli ich poznanie, a pomiędzy tymi wydarzeniami ani słowa?...
_________________ Karolcia
Świat jest wielki a ja malutka...
|
pn lut 09, 2009 1:42 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
Krecia pisze: dlazego Paweł Darko
Pawel czy Lukasz?
|
pn lut 09, 2009 2:20 pm |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: sob sie 26, 2006 3:24 pm Posty: 1028 Lokalizacja: Warszawa
|
Oczywiście Łukasz. Nie wiem, skąd mi się ten Paweł przyplątał...
_________________ Karolcia
Świat jest wielki a ja malutka...
|
pn lut 09, 2009 3:03 pm |
|
 |
Grupa trzymająca władzę
|
jakby chodzilo o wczesniejsze ksiazki to bym pewna nie byla bo od 7 lat nie mam do nich dostepu, ale te od 2000 roku mam obcykane 
|
pn lut 09, 2009 3:11 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Dotychczas ukazały się:
1. Lesio
2. Całe zdanie nieboszczyka
3. Krokodyl z kraju Karoliny
4. Wszystko czerwone
5. Klin
6. Dzikie białko
7. Wielki diament cz1
8. Wielki diament cz2
9. Wielki diament cz3
10. Romans wszech czasów
11. Boczne drogi
12. Kocie worki
13. Pech
14. Najstarsza prawnuczka cz1
15. Najstarsza prawnuczka cz2
16. Przeklęta bariera cz1
17. Przeklęta bariera cz2
18. (Nie)boszczyk mąż cz1
nr 18 jest w sprzedaży od dziś
|
pn mar 02, 2009 3:02 pm |
|
 |
Krzysiek13
|
strasznie pod koniec rozciagaja te ksiazki w słuchowiska  szkoda, ze nie postarali się tak np. w CZN czy WC, powycinali najlepsze  a z diamentami i nieboszczykami bawia sie skrupulatnie, nie rozumiem naprawdę 
|
ndz mar 15, 2009 11:02 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
a gdzie się kupuje te słuchowiska? W empikach np? Bo tam podobno są jakieś wstępy do tej pory pisane przez pana Tadeusza, a teraz Martę Węgiel.
Ja bym chciała je przeczytać, ma ktoś?
EDIT:
aaa, one są dołączane do Bluszcza?
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pn mar 16, 2009 11:56 am |
|
 |
Szajkowiec
Rejestracja: czw kwie 10, 2008 2:08 pm Posty: 1896 Lokalizacja: wielkopolska
|
gazeta "Bluszcz" jest osobno, a słuchowiska bluszcza osobno. Nie wiem czy jeszcze kupisz, bo u mnie już dłuższy czas nie ma - może za mało się sprzedawały i przestali przywozić. W Poznaniu jak byłam to kupiłam, a u mnie nie mieli w ogóle dostawy. Patrz w kioskach, w empiku, na Merlinie i ostatnio coś było w Rossmanie. Słuchowisko - czyli płyta i kiążeczka ze wstępem oraz rozmowy z niektórymi aktorami biorącymi udział w słuchowisku.
|
pn mar 16, 2009 1:16 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
Rejestracja: czw sie 24, 2006 11:00 pm Posty: 16391 Lokalizacja: okolice Łodzi
|
o, dzięki
_________________ Gdyby nie internet, nie wiedzialbym ze na swiecie jest tylu idiotow. [S. Lem]
|
pn mar 16, 2009 1:36 pm |
|
 |
Bezlitosny admin
|
Legs pisze: a gdzie się kupuje te słuchowiska? W empikach np? Bo tam podobno są jakieś wstępy do tej pory pisane przez pana Tadeusza, a teraz Martę Węgiel. Ja bym chciała je przeczytać, ma ktoś?
Cały czas są w empikach /jednak tylko te nowsze/, a rossman daje od początku.
od dziś w sprzedaży nr20.: Złota mucha
|
pn mar 16, 2009 4:03 pm |
|
|